Skryt av våre hunder!

GODKJENT FERDSELSPRØVE PÅ HUNTER! Oktober 2020

Vår "lille" sjarmbolle Hunter har vært på ferde igjen med deleier Inger Marie Skogen! Fra før har de tatt LP1 tittelen og denne gang gjennomførte de og BESTOD ferdselsprøven med glans. Med det har Hunter fått enda en tittel og kan titulere seg LP1 HB-VT Flatnews Simply The Best.  Og simply the best er han uten tvil!
Gratulere Inger Marie og tusen takk for all jobben du har lagt ned i Hunter!!

KENNELEN HAR TO (!) NYE CHAMPIONS!! Oktober 2020

Under det som var en fantastisk tur til Førde og dobbelutstillingen der kan man trygt si man gjorde rent bord begge dager.
Lørdagen ble vi Bir & Bim med henholdsvis Flatnews Ovation at Curlycrest " Ellie" og NORDJV-16 Flatnews One of A Kind " Olsen" som begge to fikk det siste lille certet for å få tittelen NORSK UTSTILLINGS CHAMPION!!
Øvrig plasserte alle våre hunder seg i toppen denne helgen og Flatnews kennelen stod ikke bare som BIR OG BIM men også 2 og 3 beste tispe og 3. beste hannhund.

Søndagen ble vi BIR& BIM igjen og denne gang var det Olsen som ble BIR og halvsøster Margit , Flatnews Shine Like a Star, ble Bim og tok sitt 2. Cert.  Kullbror Louie, Flatnews Secret of Success tok sitt første Cert og det er vel unødvendig å si at vi fløy over fjellene av lykke på veien hjem!

En helg å notere ned i minneboka!

STORCERT PÅ ELLIE- Oktober 2020

Under Bergen Retrieverklubbs utstilling på Lone, ble Ellie 2 beste tispe med Storcertet! Bare en igjen til Championat tittelen :)

HØST + JAKT = SANT

Så var det tid for jakt igjen og hundene var som i fjor klare for å jobbe etter fjærkre i Hallingdal. Mye tåke stoppet oss i å få jaktet så lenge vi ville, men hundene sviktet ikke når det kom til innsats. Det er så deilig å kunne bruke hundene til det de er avlet til og samtidig kunne nyte deilige høstfarger i fjellet. 

Flatnews Shine Like A Star " Margit" tar sitt første Cert!
August 2020

Under NRK Østfold sin utstilling på Løten løp Margit seg inn til en 4. beste tispe og fikk sitt første Cert  fra unghundklassen for dommer Frode Jevne. Stas at ungdommen begynner å hevde seg i ringen med så høy kvalitet som konkurranse!

Godkjent ettersøkshund!

januar 2020

Endelig kom papirene vi har ventet på og på selveste 8 års dagen sin fikk Flatnews Little Miss Sunshine bekreftet at hun er som Flat nr 2 i Østfold, godkjent ettersøkshund. 

Den andre av de to eneste godkjente ettersøkshundene finner man hos kennel Curlycrest så vi er stolte av jobben vi har gjort med å føre frem disse til en viktig jobb :)

Øvrige resultater MY DOG

januar 2020

Flat`ene gjorde det også bra på MY dog!

Nord.jr-vinner 16 Flatnews One Of a Kind "Olsen" Vant reserve-certet  og det samme gjorde jammen også Halvsøster Flatnews Shine Like A Star "Margit" og det fra Junior klasse!

Hun gjør det igjen :)

januar 2020

Dutch Jr. Ch, NUCH Dutch Curly Gosset Grand Rosè " Milou"

har nå også tittelen Svensk Utstillingschampion!!! 


Vår lille nederlandske perle tar en ny tittel!

Februar 2019

NORSK CHAMPION

Dutch Curly Gosset Grand Rosè " Milou"


Klubbmester og beste retriever i klasse 1!

Oktober 2018

Nrk Østfold arrangerte sitt årlige klubbmesterskap i Lydighet og vi gratulerer Anne Cecilie Bjerkelund som Klubbmester og nummer 1 i LP1 med sin Flatnews Nothing But Trouble "Luzze Marie"


BEST IN SHOW AVLSKLASSE!

Juli 2018


NRK Utstilling i Trondheim og Kennel Flatnews endte BEST IN SHOW avlsklasse og 2. BEST IN SHOW Oppdretterklasse!

BEST IN SHOW!

mai 2018


Under NRK Trøndelag sin utstilling i Verdalen løp Flatnews Ovation At Curlycrest "Ellie" seg til Cert, BIR og BEST IN SHOW! 

Milou 

Nederlandsk Jr Champion!

Oktober 2017

På tre utstillinger i Holland tok vår lille Nederlandske perle tittelen DUTCH JR CHAMPION og 3 Cert. Det vil si at når hun etter fyllte 27 måneder klarer å vinne enda et cert blir hun også DUCH CH.