V-kullet!

Zara og Olsen nyter sommeren sammen og vi håper dette har båret frukter. Vi krysser fingre og forventer valper i midten av August med levering i slutten av oktober.

Vi vil i denne kombinasjonen kombinere våre to avlslinjer.

Zara (Flatnews Queen of Beauty) er en arbeidssom, vennlig tispe med praktisk jakt erfaring. Hun er en fantastisk familiehund som er lett å ha med å gjøre og har avknapp inne. Ute er hun klar for å jobbe og lyder det minste vink. Et supert verktøy både når det kommer til jakt og lydighetstrening.

Olsen ( Flatnews One Of a Kind) er gromgutten i familien med flere gode plasseringer i utstillingsringen. Han har flere Best in Show plasseringer som valp og unghund og mangler nå i voksen alder bare ett cert for å bli Norsk Champion. Han har også tatt Cert i Holland og flere reserve Cert i både Norge, Sverige og Holland. Olsen har vært med oss i praktisk støkkjakt og viser gode tendenser til å jobbe selvstendig og ikke minst være parat til å jobbe for mor eller far i løpet av en lang jakt dag. Han har et fantastisk temperament og det finnes ikke noe vondt i denne gutten.

Ta kontakt på mail: stein@flatnews.no for mer info om planene :)